Al meer dan 38 jaar een begrip in amsterdam

Onze service

Een goed plan is het halve werk. Daarom is voor een succesvolle realisatie van uw project een goede afstemming van uw wensen tussen u en de installateur noodzakelijk. Daartoe kan onze projectafdeling u ondersteunen bij het maken van een gedetailleerde voorcalculatie en een flexibele projectplanning.


Om onze service te waarborgen, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor het uitvoeren van service werkzaamheden (zoals het verhelpen van storingen).
Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijfsleven en verenigingen.


Onze monteurs werken met een efficient en compleet ingerichte bedrijfswagen. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en beschikken over al het nodige gereedschap. Bovendien blijven ze door middel van cursussen op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en werkprocessen.


Onderhoudsabonnement


Een goed werkende ketel begint bij goed onderhoud...


Is het u in de winter al gebeurd? Buiten is het koud en u krijgt uw huis maar niet warm; Uw CV-ketel heeft een storing. Dat is heel vervelend. Er is geen warmte - misschien zelfs ook geen warm water. Er zijn echter wel een aantal dingen die u kunt doen om een storing aan uw toestel zoveel mogelijk te voorkomen. Immers, voorkomen is ten slotte beter dan genezen.
Goed onderhoud geeft een goed werkende ketel. En een goed werkende ketel voorkomt koolmonoxide vergiftiging.


Het is belangrijk dat uw ketel regelmatig gecontroleerd en eventueel schoongemaakt wordt. De fabrikant garandeert een goede, veilige en langdurige werking van het toestel, mits het toestel jaarlijks door een erkende installateur wordt geinspecteerd c.q. onderhouden.


Hiervoor kunt u bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten. U profiteert dan van vele voordelen! Verder is het van belang om uw CV regelmatig te ontluchten en bij te vullen. Hierover vindt u een uitgebreide beschrijving in de rubriek 'Problemen' ?