Contact

Contact met installateur Vos Centrale Verwarming Amsterdam

Heeft u een vraag over onze diensten als installateur, of wilt u een offerte ontvangen voor uw cv-ketel, ventilatiesysteem, sanitair of gas- en waterinstallatie, neem dan contact op. De regio waarin wij actief zijn, is Amsterdam met de plaatsen: Amstelveen, Diemen, Haarlem, Badhoevedorp en Zaandam.

We zijn verhuisd

Juni 2023 zijn wij verhuisd en verlaten wij ons pand aan de Frans Halsstraat. We zijn tegenwoordig gevestigd op de Cruquiusweg 96K, 1019 AJ, AMSTERDAM. Behalve het adres zijn alle andere contactgegevens gelijk gebleven.

Storing

Door toenemende drukte kunnen wij u op dit moment alleen helpen als u een onderhoudscontract bij ons heeft. Heeft u nog geen onderhoudscontract bij ons, en wilt u zeker zijn van een goed onderhouden cv-ketel en snelle, vakkundige service bij storingen? Kijk dan of ons service abonnement iets voor u is.

Sommige storingen aan uw cv-ketel kunt u ook zelf verhelpen. Meer informatie over de meest voorkomende storingen kunt u hier vinden. Als u een storing heeft en u komt er niet aan uit, dan kunt u ons reguliere nummer bellen. Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Adresgegevens

Vos Centrale Verwarming
Cruquiusweg 96K
1019 AJ Amsterdam

T. 020-4714151
M. info@voscv.nl

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, doc, xls, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Cookies

  Op deze site gebruiken wij cookies

  Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s!

  Bekijk onze vacatures