Service & onderhoud

Service & onderhoud voor cv-ketel in Amsterdam

Met service en onderhoud verlengt u de levensduur van uw cv-ketel. Het zorgt er ook voor dat er minder snel storingen optreden. Daarnaast werkt een goed onderhouden en schone cv-ketel optimaal en is daardoor zuiniger. Dat merkt u in uw portemonnee en u draagt een steentje bij aan het milieu. Laat uw cv-ketel onderhouden door een erkend specialist. Sluit direct een service abonnement af.

Onderhoud_Ketel 1200

Service & onderhoud aan ventilatiesysteem

Het onderhouden van uw mechanische ventilatiesysteem is essentieel voor een goede werking van de ventilatiebox en het binnenklimaat van uw woning. Lees hier meer over ventilatie. Wanneer wij uw cv-ketel onderhouden, dan kunnen we gelijk het onderhoud aan uw ventilatiesysteem meenemen.

Onderhoudscontract

In het geval van een storing bent u onnodig veel geld kwijt als u geen servicecontract heeft. Met een onderhoudscontract betaalt u geen voorrijkosten als er een storing is en wordt er een vast uurtarief in rekening gebracht, ook als we u in het weekend of op feestdagen komen helpen. Sluit een onderhoudscontract af voor zorgeloze warmte in uw woning of bedrijf. Wij komen elk jaar langs en sporen eventuele problemen snel en vakkundig op. U kunt dan blijven vertrouwen in uw warmtevoorziening. Sluit direct een service abonnement af.

Storing

Heeft u een storing aan uw cv-ketel of ventilatiebox, dan kunt u contact met ons opnemen op het reguliere telefoonnummer. In acute gevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar om het op te lossen. Wij werken in regio Amsterdam voor particulieren, makelaars, VVE’s, aannemers en in de midden, kleinzakelijke markt.

Instructiefilmpjes cv-ketel bijvullen en radiatoren ontluchten

Heeft u vragen, of advies nodig?

Wilt u een onderhoudscontract afsluiten, of heeft u vragen over uw cv-ketel of ventilatiesysteem, neem dan contact op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk onze vacatures