Ventilatie

Plaatsen van ventilatiesystemen in Amsterdam en omgeving

In Amsterdam en omgeving plaatsen en renoveren wij ventilatiesystemen. Ventilatiesystemen zorgen voor een gezonder binnenklimaat. Het systeem zuigt vervuilde lucht af en via roosters komt er verse lucht naar binnen. Bij ventilatie is periodiek onderhoud belangrijk.

Onderhoud ventilatiebox

Met goed onderhoud werkt uw ventilatiesysteem effectiever en gaat hij langer mee. Het is belangrijk om periodiek de ventilatiebox schoon te laten maken.

Reinigen ventilatiekanalen

In de kanalen van ventilatiesystemen hoopt stof op. Naarmate de tijd verstrijkt blijft er steeds meer stof in de kanalen hangen. Voor een goede werking van het ventilatiesysteem als geheel is het advies om één keer per vijf jaar de kanalen te laten reinigen. Het reinigen van de kanalen draagt bij aan een gezonder binnenklimaat.

Ventilatie_Rooster crop

Vervangen verouderde ventilatiebox

Wanneer uw ventilatiebox verouderd is en nog op wisselstroom werkt, dan kunt u veel geld besparen. Moderne ventilatieboxen op gelijkstroom verbruiken aanzienlijk minder energie. Binnen een paar jaar heeft u uw investering terugverdiend.

Heeft u vragen, of advies nodig?

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werken in regio Amsterdam met de belangrijke plaatsen: Amstelveen, Diemen, Haarlem, Badhoevedorp en Zaandam. Wilt u onderhoud aan uw ventilatiesysteem laten plegen of heeft u andere vragen, neem dan contact op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk onze vacatures