Gas & water

Gasleidingnetwerk uitbreiden of vervangen

In en rond Amsterdam staan veel oude huizen, met oude gasleidingen. Na verloop van tijd kunnen gasleidingen gaan lekken en het is belangrijk om de staat van de gasleidingen periodiek te laten controleren. Wij inspecteren en vervangen gasleidingen en breiden ook het gasnetwerk uit, als bijvoorbeeld de cv-ketel verplaatst wordt.

Waterleiding in huis

Wanneer u uw wasmachine verplaatst, badkamer renoveert of een extra toilet laat plaatsen, dan moet het waterleidingnetwerk in huis worden aangepast. Wij verzorgen uitbreidingen aan het waterleidingnetwerk in Amsterdam en omgeving. Als u uw badkamer laat renoveren, dan kunnen wij ook het sanitair voor u plaatsen. Kijk voor meer informatie bij sanitair.

Water_Voelen_111395558 1200

Elektrische boilers vervangen geisers

De oude open geisers past niet meer binnen een modern huishouden. Het is een verouderd apparaat en vervanging is vaak niet mogelijk of uiterst kostbaar. Een goed alternatief voor een geiser is een elektrische boiler. Er zijn ook mogelijkheden om een elektrische boiler te huren. U betaalt dan maandelijks een klein bedrag en als er iets met de boiler is, dan repareren wij dit snel.

Heeft u vragen, of advies nodig?

Heeft u vragen over uw gas & water installatie, elektrische boilers of wilt u een inspectie aanvragen, neem dan contact op. Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Amsterdam en verzorgen diensten in regio Amsterdam, met de belangrijke plaatsen: Amstelveen, Diemen, Haarlem, Badhoevedorp en Zaandam.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk onze vacatures