Verwarming

Cv-ketel voor woning, VVE of bedrijf in Amsterdam

De cv-ketel is tegenwoordig, in en rond Amsterdam, nog steeds onmisbaar als hoofdverwarming voor het huis of bedrijf. De huidige duurzame producten zijn zelden toereikend in ons grote postcode gebied. Als uw cv-ketel aan vervanging toe is, dan is een nieuwe cv-ketel waarschijnlijk zuiniger dan degene die u nu heeft hangen. U bespaart dus, met een nieuwe cv-ketel, op uw energierekening. Een comfortabel huis begint bij een aangename temperatuur. Voor een groot deel draagt een goed werkende en storingsvrije cv-ketel bij aan dit comfort. Laat uw cv-ketel installeren door een professional, dan voorkomt u in de meeste gevallen storingen. Als er een storing is, dan zijn wij bij een acute storing 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn CO-VRIJ gecertificeerd om aan gasverbrandingstoestellen te mogen werken. Deze wet is per 1 april 2023 ingegaan.

ro_covrij_xl_rgb

Renovatie cv-installatie

Wij plaatsen niet alleen cv-ketels, maar renoveren ook complete cv-installaties, inclusief radiatoren en leidingen. Als u gaat renoveren, dan kunnen wij een compleet nieuwe cv-installatie aanleggen. U heeft bij ons een grote keuze aan radiatoren. Alle gerenommeerde merken zijn via ons verkrijgbaar.

Verwarmingsknop_web 1200

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren. U huurt voor een periode van minimaal 12 jaar en betaalt maandelijks een vast bedrag. Bij dit pakket zit service & onderhoud inbegrepen, zodat de cv-ketel in optimale conditie en zuinig blijft.

Bijvullen en ontluchten

Heeft u vragen over het bijvullen van de cv-installatie of het ontluchten van radiatoren, kijk dan op de pagina Service & onderhoud. Daar vindt u, onderaan de pagina, handige instructiefilmpjes.

Heeft u vragen, of advies nodig?

Wij werken voor particulieren, VVE’s, makelaars, aannemers en midden-, kleinzakelijke gebruikers. Heeft u vragen over uw verwarming in huis of over het huren van een cv-ketel, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk onze vacatures