Burgerhout

 

Al ruim 150 jaar richt Burgerhout zich op het ontwikkelen en optimaliseren van krachtige, innovatieve rookgasafvoer- en luchtdistributie oplossingen. Al deze kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit, veiligheid en installatie- gemak zit verweven in de producten. Dat het milieuaspect daarbij niet uit het oog verloren wordt is bij Burgerhout vanzelfsprekend. Hoogwaardig en recyclebaar kunststof, waaraan Burgerhout een aantal unieke eigenschappen toevoegt, tegenwoordig steeds vaker worden toegepast.

Burgerhout maakt deel uit van de internationale M&G Group. De M&G Group is marktleider op het gebied van ontwikkeling en fabricage van rookgasafvoer, luchttoevoer en luchtdistributie. De activiteiten van de groep zijn gebaseerd op R&D, innovatie en op maat gemaakte oplossingen voor klanten over de hele wereld. Als partner van vooraanstaande ketelfabrikanten dragen de 12 bedrijven binnen M&G Group bij aan een kostenefficiënte manier van het oplossen van vraagstukken over rookgas in en om de cv-ketel.

Burgerhout beschikt over unieke testfaciliteiten zoals een nauwkeurig geijkte windtunnel, een beregeningsinstallatie en een speciale vrieskamer met temperaturen tot onder de -20°C.   Met behulp van verschillende testmethoden kan bijvoorbeeld voor elke ketel een rookgasafvoer ‘op maat’ worden ontworpen. Met speciaal ontwikkelde machines vinden meer dan 10.000 verschillende aluminium, rvs en kunststofproducten hun weg naar markten binnen en buiten Europa.

burgerhout_color

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk onze vacatures