IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering is marktleider in het realiseren van energiezuinige oplossingen voor het binnenklimaat en leveren uitstekend presterende kwaliteitsproducten en diensten voor het efficiënter in-/regelen van HVAC-installaties. Onze leidende merken – Pneumatex, TA & Heimeier behoren al jaren tot de IMI plc Group. In 2011 zijn ze samengevoegd onder de merknaam TA Hydronics, vanaf heden gaan zij verder onder de paraplu van IMI Hydronic Engineering.

IMI Heimeier

IMI Hydronic Engineering houdt zich voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling betreffende nieuwe en innovatieve technologieën voor thermostatische regeling. Dit leidt uiteraard tot een steeds groter productassortiment. De reeks thermostatische afsluiters bevat meer dan 120 verschillende typen en modellen waar meer dan 40 verschillende thermostatische regelelementen op gemonteerd kunnen worden. IMI Hydronic Engineering levert ook een uitgebreid assortiment thermische motoren, ruimtethermostaten, speciale aansluitingen en koppelingen, regelafsluiters en afsluiters. Met andere woorden, IMI Hydronic Engineering waarborgt u dat voor vrijwel iedere situatie een oplossing geboden kan worden.

IMI Pneumatex

IMI Hydronic Engineering is de enige fabrikant ter wereld die een uitgebreide reeks gecombineerde producten van topkwaliteit kan leveren op het gebied van waterdruk en kwaliteit. Deze producten voldoen dankzij de veelzijdigheid aan alle eisen en wensen van de klant. Dit zowel met een statische oplossing of door een compressor welke ervoor zorgt dat de druk constant wordt gehouden bij veranderingen in het systeem. Deze multifunctionele producten hebben een onovertroffen prijs/prestatie verhouding. Bovendien hebben ze een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur: deze zijn het resultaat van Zwitserse kwaliteit.

IMI Tour & Anderson

IMI Hydronic Engineering is de specialist op het gebied van producten, systemen en regelingen voor hydronische systemen. Ze ontwikkelen technologieën die een exacte balans brengen in genoemde systemen. Doordat de producten op elkaar zijn afgestemd zal het totaalsysteem uiteindelijk de beste prestaties leveren. De expertise van IMI Hydronic Engineering dekt alle soorten hydronische systemen zoals constant en variabel debietsytemen, maar ook de statische (in)regeling en dynamische (in)regeling van totaalsystemen.


imi_color

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk onze vacatures