Radson

Radson, een gezinsbedrijf opgericht in 1966, is vandaag een toonaangevende producent van radiatoren geworden in Europa. Sinds 1990 maakt het bedrijf in Zonhoven deel uit van de Rettig ICC Group, een Finse multinational, en bezit ze filialen in Frankrijk en Nederland. De Belgische productie-eenheid produceert dagelijks een 7.000 à 10.000 radiatoren.

Radson bouwde een stevige internationale reputatie op dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire principe ‘2 op 1’ : twee convectorlamellen op één enkel warmwaterkanaal. Die innoverende lastechniek, in combinatie met de specifieke vorm van het binnenpaneel van de radiator, verzekert een hoge warmte-afgifte en een snelle opwarming. Ook vandaag nog blijft Radson investeren in kwaliteit en innovatie, rekening houdend met het milieu. De radiatorspecialist bewijst immers elke dag opnieuw dat water- en luchtzuivering, geluidsbeheersing en warmterecuperatie perfect samen kunnen gaan met rentabiliteit. De talrijke milieuattesten die Radson verkreeg, zijn er het bewijs van.

Naast kwaliteitsproducten wil Radson ook een volledige service aanbieden. Die service vertaalt zich vooral in een ruim assortiment van paneel-, badkamer-, designradiatoren en vloerverwarming. Bovendien biedt de producent een garantie die u achteraan gedetailleerd terugvindt. Ten slotte zorgt de stock van niet minder dan 110.000 radiatoren voor een brede waaier aan mogelijkheden en een snelle levering.

radson_color

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk onze vacatures